Jouw droomwoning
Energiezuinig wonen
Hypotheek afsluiten
Koopakte tekenen
Geen gedoe

Jouw droomwoning

Een eigen huis. Jouw plek onder de zon waar jij je thuis voelt. Dat doe je in een woning die er niet alleen mooi uitziet, maar ook betaalbaar, comfortabel én duurzaam is.

BPD creëert voor iedere bewoner een aantrekkelijke woning en woonomgeving. Voor nu en in de toekomst. BPD koppelt daarbij duurzaamheid aan persoonlijk voordeel, zoals lagere woonlasten door energie te besparen. Jouw droomwoning ligt daardoor binnen handbereik.

Website

Energiezuinig wonen

Nul op de energiemeter. Wie wil dat nou niet?! Natuurlijk wordt jouw droomwoning gebouwd volgens de laatste isolatienormen. 033Energieloket helpt jou om met een nieuwbouwwoning nog een paar stappen verder te gaan.

Zo kun je met zonnepanelen op het dak in je eigen energiebehoefte voorzien. Daarmee bespaar je flink op de energierekening. Een warmtepompinstallatie in plaats van een cv-installatie op gas maakt wonen in jouw droomhuis nog goedkoper en duurzamer.

Video
Website

Hypotheek afsluiten

De koop van een huis moet zowel op de korte als de lange termijn financieel aantrekkelijk blijven. Misschien ben je heel gelukkig als je een woning koopt op de top van je inkomen. Maar blijf je gelukkig met de lasten als je situatie ineens verandert? Bijvoorbeeld als je minder gaat werken of als onverhoopt je partner overlijdt?

Rabobank Amersfoort Eemland helpt jou bij het maken van een hypotheekkeuze door antwoord te vinden op makkelijke én ongemakkelijke vragen.

Video
Website

Koopakte tekenen

Een huis kopen is één van de belangrijkste momenten in je leven. Dat wil je natuurlijk goed geregeld hebben. De notaris maakt de akte op waarmee je eigenaar wordt, jouw eigendomsbewijs! Daarnaast kun je allerlei juridische en fiscale zaken, maar ook situaties van scheiden en overlijden met hem bespreken.

Met BolscherBrugDeijl Notarissen beschik je over een onafhankelijke deskundige partij, die zorgt dat alles goed wordt vastgelegd. Met gedegen advies behoedt BolscherBrugDeijl Notarissen jou voor juridische valkuilen en zorgen wij voor rust. Zo blijft jouw droomwoning een droomwoning.

Video
Website

Geen gedoe

Je hebt je droomhuis gekocht en woont heerlijk in Vathorst. Daar geniet je met je geliefde van elkaar, de woning, de buren en de lommerrijke omgeving. Het leven kan niet mooier. Dat wil je voor altijd vasthouden.

Om verschillende redenen kunnen desondanks scheurtjes in je relatie ontstaan, die zo groot worden dat ze tot een breuk leiden. Conflictexperts helpt jou door die moeilijke periode heen.

Video
Website

Contactformulier

Het Woonadvies Centrum is geopend op:

Dinsdag            13.00 – 20.00 uur
Woensdag        9.30 – 17.30 uur
Donderdag       9.30 – 17.30 uur
Vrijdag              9.30 – 17.30 uur
Zaterdag           10.00 – 14.00 uur

Op Koningsdag (27 april), Hemelvaartsdag, 1en 2Kerstdag (25 en 26 december) en Nieuwjaarsdag (1 januari) is het Woonadvies Centrum gesloten.

Adres:
Wouda 13
3825 MA AMERSFOORT

Adres:
Wouda 13
3825 MA AMERSFOORT